PETRECERI

Slash Club Pizza incepe scoala

Vino in prima zi de scoala la Slash sa te trezim cu o cafea gratis! Renunta si la pachetelul de acasa pentru o gustare rece sau calda in pauza mare. Te asteptam in fiecare zi intre 7.30 si 12.00 la Happy Hour sa savurezi o reducere de 50% la cafea.

Program:

Luni – Vineri de la 7.30 la 22.00

Sambata – Duminica: petreceri private

vezi galerie

Suntem alaturi de dvs in cele mai frumoase si speciale clipe!

Restaurantul AgathA si Pizza - club Slash va ofera conditiile ideale pentru organizarea petrecerilor private si a evenimentelor importante din viata dvs.

De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere sau onomastice, la petreceri de nunta, de botez, petreceri pentru copii, banchete, cocktailuri conferinte sau seminarii si pana la elegantele evenimente ale firmelor, restaurantul AgathA este locul perfect!

Cu o atmosfera imbietoare, un decor pregatit special pentru fiecare eveniment, cautam sa lasam o amprenta personalizata pentru dumneavoastra lasandu-va sa va bucurati de fiecare moment petrecut la noi!

De asemenea va oferim o gama variata de servicii:

• Amenajarea salii conform cerintelor
• Asigurarea muzicii
• Bufet suedez sau meniu prestabilit

Evenimente si anunturi

<

Mananca alaturi DE UN COPIL

In parteneriat cu Centrul de Plasament Tatarasi, am dat startul campaniei sociale “Mananca alaturi de un copil”. Campania isi propune sa puna fata in fata o personalitate din Municipiul Iasi si un copil de la Centrul de Plasament din Tatarasi.Campania va dura 2 luni ...

(citeste mai mult)
    Super oferta cumatrie !
    Aveti un copil care nu sta in loc? E petrecaret la fel ca parintii lui? Sigur vrea cumatria in Club Slash. Echipa Clubului Slash a pregatit pentru el meniuri incepand de la 60 lei. Sarbatoritul inca nu poate spune ce isi doreste, dar puteti hotari dumneavoastra, in calitate de parinti, cum sa fie amenajata sala.(mesele sunt cu dimensiuni variabile).