SALA EVENIMENTE AgathAOferta nunta:
Fa-ti nunta duminica la noi si primesti GRATUIT un preparat culinar, platesti 3 feluri si primesti 4 feluri de mâncare (fructe, apa, suc, cafea la discretie), în plus sedinta foto de logodna este GRATUITA (www.irinamocanu.ro).
Inclusiv sâmbata, inclusiv în sezon, meniul de 186 lei este acum la DOAR 129 lei. Oferta miri relaxati: Meniuri all inclusive pornind de la 149 lei la care primiti cadou muzica.
Meniu extrasezon la doar 107 lei.
CADOU din partea noastra indiferent de meniul ales: meniurile pentru copii, decorarea salii, aranjamente florale, covor rosu, casuta dar, pahare pentru miri si nasi, arcada, sfesnice, tort (îl puteti alege dumneavoastra de la cofetaria preferata), artificii, consilier de specialitate, reduceri semnificative în functie de numarul de invitati, parcare privata, lumini arhitecturale în sala, masina de fum, acces gratuit wireless.
Pentru petreceri reusite, managerul este lânga dumneavoastra pe toata durata evenimentului.
*Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii.

___________________________________________

Restaurant Agatha - Nunti

vezi galerie

Va invitam sa sarbatorim impreuna bucuria vietii si rasfatul simturilor alaturi de cele mai alese mancaruri din bucataria traditionala si internationala!
Va stam la dispozitie cu 137 de locuri si un decor mirific pentru organizarea unei nunti de vis.
in plus, va asteptam cu numeroase surprize de Casa noua…….

 

Restaurantul AgathA a NEGOCIAT PENTRU VOI !!!!!

Toti cei care contracteaza o nunta pana la sfarsitul anului beneficiaza de meniuri de la 128 de lei. Surprizele nu se termina aici, Restaurantul AgathA iti va amenaja sala in mod festiv, iti va oferi huse pentru scaune si mese, iti va aranjeaza masa de primire cu pahare speciale pentru miri si nasi, iti va oferi servetele si casuta pentru DAR.

Restaurantul Agatha va ofera 74 de locuri de parcare, internet wireless, aer conditionat si ventilatie pentru fum.

Club Slash, Dance Energy, Restscape, Qmobili sunt partenerii nostri care va ajuta sa economisiti timp si bani in organizarea nuntii voastre.

Pasii de vals ii puteti invata la Clubul DANCE ENERGY.

Pentru sedinte particulare beneficiati de o reducere in valoare de 100 lei. si asta nu e tot. Daca intrati in panica va salveaza dansatorii profesionisti. Clubul va ofera in acest caz un cupon de reducere de 200 lei.

Nu uitati de luna de miere! Prin intermediul agentiei de voiaj RESTCAPE mergeti la sigur oriunde doriti. Agentia va ofera prin intermediul nostru o reducere de 5% din pachetul pentru luna de miere (reducerea se refera la pachetul de baza).

Ai nevoie de un credit pentru locuinta? Partenerii nostri va ofera consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii primei case.

De mobila se ocupa partenerul nostru QMOBILI.

Acesta va ofera o reducere de 6% din valoarea facturii pentru achizitia de mobilier casnic.

Restaurantul AgathA, singurul din Iasi care munceste pentru voi !!!!!

*Beneficiati de acest pachet doar daca alegeti ca loc de desfasurare a nuntii Restaurantul AgathA

Evenimente si anunturi