„Nu iubi primăvara, ci înfățișarea unei anumite flori în care primavara s-a închis;
nu iubi dragostea, ci pe cel în care dragostea se întruchipează!”Antoine de Saint Exupery
Pentru că luna martie este dedicată femeii, fie că vorbim despre mamă, soție, iubită, acest timp se cere a fi valorificat într-un mod unic, în care fiecare femeie să se simtă iubiă și importantă.
Pentru celebrarea acestui eveniment vă punem la dispoziție o seară deosebită atât pe 4 cât și pe 8 Martie cu preparate atent alese, unde atmosfera este întreținută de Sergiu Achirei & Band, în care fiecare femeie se va putea simți cu totul unică și specială.
Detalii și rezervări la: 0770 554 595 & 0723 204 524.
SALA AGATHA
Varianta I
Gustare rece
Terină de brânză cu măsline
Terină trio de pui, bacon și ficat în glazură de sfeclă roșie
Terină de porc în mantie de cocos
Salam tip Sibiu
Coșuleț cu salată de crudități
Tartină cu avocado și fulgi de chilli
Roșii cherry
Germeni
Preparat principal
Piept de pui exotic
servit cu sos de ananas
și duet de legume,
Chifle asortate
Prăjitură
Șampanie
Vin ( alb, roze ) - open bar
Apă 500 ml - Plată/ Minerală – open bar
Suc 500 ml - Coca Cola / Fanta – open bar
Preţ meniu 165 lei/pers
Varianta II
Gustare rece
Terină de brânză cu măsline
Terină trio de pui, bacon și ficat în glazură de sfeclă roșie
Terină de porc în mantie de cocos
Salam tip Sibiu
Coșuleț cu salată de crudități
Tartină cu avocado și fulgi de chilli
Roșii cherry
Germeni
Preparat din peşte
File de somon în crustă de susan alb și negru,
servit cu sos de portocale și legume aromatizate
Lime
Chifle asortate
Prăjitură
Șampanie
Vin ( alb, roze ) - open bar
Apă 500 ml - Plată/ Minerală – open bar
Suc 500 ml - Coca Cola / Fanta – open bar
Preţ meniu 190 lei/pers
Varianta III
Gustare rece
Terină de brânză cu măsline
Terină trio de pui, bacon și ficat în glazură de sfeclă roșie
Terină de porc în mantie de cocos
Salam tip Sibiu
Coșuleț cu salată de crudități
Tartină cu avocado și fulgi de chilli
Roșii cherry
Germeni
Preparat principal
Mușchiuleț de porc umplut cu legume și feta asezonat cu sos de vin roșu
servit alături de cartofi Douphinoise
și salată de murături
Chifle asortate
Prăjitură
Șampanie
Vin ( alb, roze ) - open bar
Apă 500 ml - Plată/ Minerală – open bar
Suc 500 ml - Coca Cola / Fanta – open bar
Preţ meniu 175 lei/pers